неделя, 11 юли 2010 г.

ФИФА не знае за уговорки в ЮАР

ФИФА твърди, че не звнаят за уговорени мачове по време на $Световното в ЮАР.  Но разбира Исе, че мачът Гърция-Нигерия беше уговорен, както и
мачът испания-Швейцария, както и последният Германия-Уругвай. За тези 3 мача гарантирано може да се каже, че бяха уговорени. Съмнения имам и за мача Англия-Алжир, а най-голямото порно, което беше с коефициент 85, представете си от един мач коеф.85, това е на Бразилия-Холандия 1/2 първо/краен. Видите ли мач, в който единия отбор повежда рано в 10-15 мин, до почивката другия отбор не оказва натиск и не прави атаки и корнери, смятайте, че второто полувреме е обърнат.  Така класически се уговарят за първо/краен. Другият прийом е на Германия-уругвай тръгва 1:0 за Германия, в  началото на второто веднага е 1:2 за Уругвай и после до края за висок коеф, става 3:2, който се е усетил след 51 мин да сложи веднага пари за победа на германия при 1:2 на Уругвай е хванал добри печалби, то беше ясно. По абсолютно същия начин беше уговорен преди 6 мес. мач в Аржентина между Бока хуниорс и Велес сарсфийлд, на почивката 1:1, тръгва веднага второто 1:2 и до края 3:2, това е най-гадният начин за обиране парите на балъците и изкарване на милиарди от нелегални залози на мафията. Специално на мача Бразилия-Холандия нямате ли усещане, че първия гол на Робиньо падна малко като на парад, пуснат от защитата, за да може на почивката да е 1:0.  Помислете и ще видите, че най-големите печалби се изкарват от обръщане на резултати и то където никой не ги очаква, защото за загубата си Бразилия са взели толкова милиони, че световната титла им е през онази работа.  Ако на някой от вас дадат 20-30 млн или 50 млн евро, за да падне, дали ще се бори за някаква си титла?
НЯМА НЕПОДКУПЕН ЧОВЕК, ИМА МАЛКО ПРЕДЛОЖЕНИ ПАРИ.
А не забравяйте, че Бразилия като цяло е бедна страна и футболистите и колкото и в големи отбори да играят, не биха отказали някой друг милион.  Има и друго, както никой не очакваше Гърция европейски, както никой не допусна Шахтьор за УЕФА и Интер за ШЛ, така и тук, кой е заложил за световен Холандия примерно?  А това са крупни печалби за заложните къщи - огромни суми!!!
Освен това, тя ФИФА, какво ли знае, тя не знае да сложи камери, чип в топката, да признае видео повторения, не знае да махне гола на Вийя с Португалия, на Тевес с Мексико, на Холандия с Уругвай, на Англия да признае гола с/у Германия, дето топката влезе 1м., но иначе не знаели за уговорки, тя ФИФА с този дъртак Блатер и онзи мошеник Платини освен да стоят на тези постове до напикаване, да вземат мазни заплати в млн евро, друго знаят ли? Цял свят реве с/у вувузелите и да има допълнителни камери, за да се видят головете, само ФИФА харесва вувузели и не иска камери, щото така им изнася.
ФИФА е като Берлускони-всички виждат,че Милан уговаря якоооооооо мачове, но пред парите си мълчат.
Затова и футбола е една добре уредена мафия.
Затова в нета с каквото и име да цъкнеш думата BET, ще ти излезе заложен сайт, има сигурно милиарди сайтове, ако не печелят пари, дали ще ги има???
А ако Реал и Барса винаги бият, дали ще има залози?
Нали все някога трябва Реал да падне от Сантандер на Бернабеу, а Барса да направи бомба на Камп ноу с Майорка, да речем... и пак накрая не им стигали милионите, ми теглят банкови кредити, щото Барселона била пред фалит, не се наядоха, ей, не се наядоха!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар