четвъртък, 30 ноември 2017 г.

Общи условия за програмен продукт

Чрез това спонсорство ще имате персонализиран портал за вписване, създаден за Университета, който ще ви осигури:

1. Неограничен брой проучвания.

2. Неограничен брой отговори.

3. Неограничен брой потребители на Университетския портал

4. Неограничен брой въпроси към изследването.

5. Повече от 50 вида Въпросници, включващи Van Western, чувствителност на цените, Conjoint, Max-Diff, матрица, изображение и видео, Open-ended & Drop down.

6. Разширен комплект за анализ на данни с отчитане в реално време. Включва Conjoint Analysis, Max-Diff, Turf, Co-relationship, Сравнение на справки, Банерни таблици, Heat Maps, Word Cloud, Предсказуем текстов анализ.

7. Експортиране на данни в Word / Excel / Powerpoint / SPSS

8. Офлайн приложения за офлайн проучвания, 1 ключ на устройство за потребител.

9. Персонализирано табло за управление за регистриране на потребителя.

10.24/7 Техническа поддръжка за всеки студент, професор или административен персонал, свързан с университета.

11. Достъп до глобални уебинари за маркетингови проучвания.

12. Онлайн обучителни сесии за студенти, факултети и персонал.

13. Безплатно ползване на софтуера за 3 години.

 

Въведение

Доставчика ви предоставя мощен софтуер за провеждане на онлайн проучвания. Централната услуга е приложение, което предлага създаване на уникално проучвания, разпространение на няколко канала и цялостен пакет за анализ на резултатите от проучването. Включен в софтуера е приложението Доставчика, приложение за динамично проучване, което предлага събиране на офлайн данни. В допълнение, Доставчика Samples дава достъп до предварително квалифицирани респонденти за вашите проучвания. Това предложение уточнява споразуменията по отношение на Доставчика, Доставчика App и Доставчика Sample. Всички споразумения се  уреждат от Условията за ползване и Декларация за поверителност, публикувана на Доставчика.com.

Параметри на предложението

Доставчика предлага университетски лиценз за студенти, преподаватели и служители на университета. Университетския лиценз ще има всички функции, които идват заедно с нашия стандартен корпоративен годишен лиценз.

Всеки акаунт ще има всички корпоративни функции заедно с пълен достъп до екипа ни за техническа поддръжка. Има много университети по целия свят, които използват Доставчика за академични изследвания. Нашата универсалност, лекота на използване и напредналият набор от инструменти правят Доставчика най-добрата възможност за колежи и университети от всякакъв мащаб. Доставчика също ще предлага на всеки студент, член на факултета или персонал достъп до Доставчика App. (приложение iPad за офлайн полеви проучвания).

 

Решение

След като Университетът и Доставчика се споразумеят за условията на услугата, Университетът ще има свой собствен уникален портал от типа:

http://Доставчика.com/edu/ <име-на-университет>. Студентите и членовете на факултета ще могат да създадат собствени потребителски профили в Доставчика и да провеждат собствени изследвания.

Общ преглед:

 Неограничени проучвания

 Неограничени отговори

 Неограничени въпроси в проучванията

 Офлайн проучвания

 сертификат Safe EU, сертифициран по TRUSTe, криптиране на SSL данни

 24-часова техническа поддръжка на живо

 

Детайли на лиценза

Характеристики: http://www.Доставчика.com/features

Декларация за поверителност: http://www.Доставчика.com/help/1.html

Условия за ползване: http://www.Доставчика.com/help/2.html

 

Детайли за разходите

Обобщение на финансовия ангажимент:

Услуга                                                                 общо

Лиценз за Доставчика Enterprise                        $ 3000 / -

Отстъпки                                                             $ 3000 / -

Общо                                                                   0 / -

 

Всички споразумения се уреждат от Условията за ползване и Политиката за поверителност, публикувани на Доставчика.com. Всички показани разходи са в USD.

Можете да изпълните това споразумение чрез:

1. Подписване на договора и изпращане на писмо до edu@Доставчика.com.

2. Настоящото споразумение е приложимо за всички кампуси / бизнес училища / институти, свързани с Потребителя.

3. Безплатно ползване на софтуера за 3 години.


 

 

Условия за ползване

Дата на обявяване: 1 август 2016 г.

 

Добре дошли в Доставчика, Inc. (наричано "Доставчика", "ние", "нас", "нашата") и ви благодарим, че използвате нашите продукти и услуги ("Услуги"). Следните Условия за ползване ("Условия") регулират всяко използване на Услугите, затова моля, прочетете внимателно.

1. ПРИЕМАНЕ

Услугите се предлагат при условие, че приемете тези условия, нашата Декларация за поверителност и всички допълнителни условия и правила (включително правила за работа, указания и процедури), които могат да се прилагат в зависимост от конкретното използване на Услугите. (Например, ако използвате функцията ни за възнаграждения, важат Общите условия за промоция Доставчика .)

С използването на Услугите или чрез кликване върху кутия за приемане на тези Условия, вие се съгласявате да се обвързвате с настоящите Условия, Декларацията ни за поверителност и всички други приложими условия и правила. Ако не сте съгласни с настоящите Общи условия и правила, не използвайте или нямате достъп до услугите или кликнете върху полето за приемане.

Ако ще използвате Услугите от името на компания или друго лице, вие приемате тези условия от името на това юридическо лице и вие декларирате, че имате право да го направите. В такъв случай "вие" и "вашият" ще се отнасят към това предприятие. Освен това, тъй като услугите се предлагат само на лица, които са навършили 18 години, Вие декларирате и гарантирате, че сте навършили 18 години и поемете пълната отговорност за подбора и използването на Услугите. Тези условия са невалидни, когато това е забранено от закона, а правото на достъп до Услугите е отменено в такива юрисдикции.

2. РЕГИСТРАЦИЯ

За да използвате определени функции на Услугите, може да бъдете задължени да се регистрирате със собствен профил в Услугите. Вие гарантирате, че всяка регистрационна информация (като име, информация за контакт или друга информация), която изпращате на Доставчика, е точна, пълна и не подвеждаща и приемате да актуализирате тази информация. Неизпълнението на тези условия представлява нарушение на настоящите Общи условия и може да доведе до незабавно прекратяване на профила Ви. Доколкото сте в състояние да изберете "потребителско име", не можете (i) да изберете или да използвате потребителско име, което е име на друго лице с намерение да се представя за подобно лице; (ii) използвайте потребителско име, което е име, подлежащо на каквито и да е права на друго лице освен вас без подходящо разрешение; или (iii) използвайте потребителско име, което е обидно, вулгарно, нецензурно или незаконно. Ние си запазваме правото, по наше усмотрение, да прекратим или да откажем регистрацията на всяко потребителско име, за което смятаме, че нарушава настоящите Общи условия, правилата ни или закона. Вие носите отговорност за запазването на поверителността на вашата парола и друга информация за профила. Вашето потребителско име трябва да се използва само от едно лице; не се допуска общ профил или влизане, споделен от няколко човека. Доставчика не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети от неспазването на изискванията на този раздел 2. Ние може да използваме Вашата регистрационна информация и всякаква техническа информация за ползването на Услугите, за да приспособяваме своите презентации към Вас, да улесняваме Вашето движение чрез Услугите, за комуникираме отделно с вас или да публикуваме факта, че сте потребител на нашите услуги.

3. ВАШЕТО СЪДЪРЖАНИЕ.

Съгласно споразумението между вас и Доставчика, Вие запазвате собствеността върху правата на интелектуалната собственост на съдържанието, което ни предоставяте или Услугите ("вашето съдържание"), с изключение на ограничените права, които ни позволяват да изпълняваме Услугите. Накратко, това, което е ваше, е, но ние имаме нужда от определени разрешения от вас, така че обработката, поддръжката, съхранението, техническото възпроизвеждане, резервното копиране, разпространението и свързаното с това обработване на вашето съдържание да не нарушават приложимите закони за авторското право и други. Ето защо, за да извършите Услугите, Вие ни предоставяте неограничен, световен, безвъзмезден, прехвърлим и неотменим (доколкото Вашето съдържание е съхранено при нас) лиценз за използване, възпроизвеждане и показване на вашето съдържание като разумно необходимо, за да Ви предоставим услугите. Вие носите отговорност за поддържането, защитата и създаването на резервни копия на вашето съдържание. В максималната степен, разрешена от приложимото право, ние няма да носим отговорност за загубата или корупцията на вашето съдържание.

4. НАШЕТО СЪДЪРЖАНИЕ.

Използването на Услугите не ви предоставя права на интелектуална собственост върху Услугите. Съгласявате се, че цялото съдържание и материали, предоставени чрез Услугите или предоставени по друг начин от Доставчика (общо "Нашето съдържание"), са защитени от авторски права, търговски марки, марки за услуги, патенти, търговски тайни или други права и закони. С изключение на изричното писмено разрешение от Доставчика, вие се съгласявате да не продавате, лицензирате, наемате, променяте, разпространявате, копирате, възпроизвеждате, предавате, публично показвате, публично изпълнявате, публикувате, адаптирате, редактирате или създавате производни произведения на съдържанието ни. Въпреки това, можете да отпечатате или изтеглите разумен брой копия от Нашето съдържание за ваши собствени информационни цели; при условие, че запазвате всички известия за авторски права и други права върху собствеността в рамките на копията. Възпроизвеждането, копирането или разпространението на всяко от нашите елементи за дизайн на нашето Съдържание или Доставчика дизайн на елементи за всякакви други цели е строго забранено без изричното ни предварително писмено разрешение. Използването на нашето съдържание за всякакви цели, които не са изрично разрешени в тези условия, е забранено. Доставчика си запазва правата, които не са изрично предоставени в тези условия.

5. ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ.

Вие декларирате и гарантирате, че (i) вашето използване на Услугите ще отговаря на всички закони и подзаконови актове; (ii) вашето Съдържание няма да нарушава или нарушава никакви права на интелектуална собственост на трети лица или други закони или разпоредби (включително, без ограничение, закони за омраза, клевета и защита на личните данни); (iii) ако използвате услугите от името на трета страна, имате всички необходими разрешения; и (iv) вашето използване на Услугите няма да противоречи на каквито и да било задължения, които имате към някоя трета страна. Ние си запазваме правото, по наше усмотрение, да премахнем, да променим, да предотвратим достъпа до съдържанието Ви или да откажем да го показваме, когато според нас то нарушава настоящите Общи условия, правилата ни или закона.

6. СМЕТКИ И ТАКСИ.

Доставчика предлага безплатен профил, който можете да използвате, за да изпробвате нашите услуги; по всяко време можете да преминете на платен абонамент на Доставчика. Ако ползвате Услугите срещу заплащане, Вие трябва да заплатите такси за услугата Доставчика в съответствие с този раздел 6 и ценовата ни политика, намираща се на www.Доставчика.com/pricing ("Такси"). Ще бъдете таксувани за първия си срок за абонамент веднага след преминаване на платен абонамент. Абонаментите автоматично се подновяват за период, равен на дължината на предходния период на абонамент. Всички такси ще бъдат фактурирани предварително (на месечна или годишна база, в зависимост от абонамента, който сте закупили), а последната използвана от Вас кредитна карта за транзакция с Доставчика автоматично ще бъде таксувана в началото на всеки абонаментен период. Всички такси не подлежат на възстановяване - без ограничение, ние няма да предоставяме възстановявания или кредити за частични месеци от услугата, за надграждане или понижаване или за неизползвани месечни годишни сметки. За всяко надстройване на абонамент последната използвана от Вас кредитна карта за транзакция с Доставчика автоматично ще бъде таксувана с новата такса за следващия Ви цикъл на фактуриране. Ние си запазваме правото да променяме таксите и да въвеждаме нови такси и такси в края на всеки абонаментен период. Върху неплатените такси ще се начислява лихва в размер на 1,5% на месец или максимално разрешеното от закона, което от двете е по-ниско, плюс всички разходи за събиране. Вие ще отговаряте за всички данъци, свързани с Услугите, различни от данъци, въз основа на нетния доход на Доставчика. Всички запитвания, свързани с таксуване и такси за кредитни карти, трябва да бъдат направени в писмена форма на вниманието на: Фактуриране / Фактури, Доставчика Inc., 548 Market St # 62790, Сан Франциско, CA 94104-5401, САЩ.

7. ПРОМЕНИ В УСЛОВИЯТА

Ние можем да изменяме тези условия от време на време, като публикуваме променена версия в Услугите и на нашия уебсайт. Ако сте потребител на безплатната версия, изменената версия ще влезе в сила незабавно, считано от датата на известието за промяна на версията. Ако сте нов или повторен потребител, който се регистрира за Услуги на или след датата на известието, изменената версия ще влезе в сила незабавно. Ако сте настоящ потребител на платената версия на Услугите, тези Условия ще продължат съгласно първоначалните си разпоредби за първоначалните Ви абонаменти, а изменената версия ще влезе в сила в началото на следващия Ви абонаментен период (включително всеки нов абонамент или автоматично подновен абонамент). Вашето използване на Услугите след влизането в сила на променена версия ще потвърди приемането и съгласието с тази изменена версия. Ваше задължение е да проверявате Услугите или нашия уебсайт (редовно, ако ползвате безплатен акаунт или преди началото на следващия абонаментен период на Доставчика, ако има друг потребител) за изменени версии на тези Условия и да прегледате всички промени. Тези условия не могат да бъдат променяни по никакъв друг начин освен чрез писмено споразумение, сключено между вас и упълномощен представител на Доставчика. Независимо от гореизложеното, можем да изменим нашата Декларация за поверителност или всички други допълнителни правила по всяко време чрез публикуване на изменени версии на нашия уебсайт; променените версии ще влязат в сила веднага след публикуването.

8. ПРОМЕНИ В УСЛУГИТЕ

Доставчика непрекъснато обновява и развива Услугите, за да осигури възможно най-доброто изживяване за нашите потребители. Вие потвърждавате и приемате, че формата и характерът на Услугите могат да се променят периодично без предизвестие. Промените във формата и характера на Услугите могат да включват, без ограничение, промяна или премахване на функционалност или аспект на Услугите. Вие се съгласявате, че няма да носим отговорност пред вас или някоя трета страна за промяна, спиране или прекратяване на която и да е част от Услугите. Също така приемате, че може да създадем ограничения за определени функции и услуги или да ограничим достъпа до части от Услугите без предупреждение или отговорност. (Например, ако използвате нашия безплатен абонамент, няма да може да ползвате всички предимства, предоставени на абонатите на абонамента на Доставчика Professional.)

9. АНТИ-СПАМ И ИМАЙЛ ПОЛИТИКА.

Доставчика изрично забранява всяка форма на SPAM (терминът "SPAM" означава изпращането на непоискани имейли на непознати на изпращача страни). Ако се окаже, че използвате Услугите за SPAM, профилът ви ще бъде незабавно прекратен. Услугите могат да се използват само във връзка с списъци с електронни адреси, за които получателите доброволно са се регистрирали. Използването на Услугите за изпращане на електронна поща на адрес, който получавае без съгласието на адресата, е нарушение на настоящите Условия. Забранено ви е да импортирате имейл адреси за лица, които не са избирани по категоричен и ясен начин да получат вашите поща. За по-голяма яснота ще изпратите само електронна поща на лица, които доброволно са се регистрирали, за да получат вашите пощенски пратки. Ако получим оплаквания за вашите дейности съгласно този раздел 9, вашият акаунт може да бъде предмет на незабавно прекратяване. Няма да изпращате електронна поща под никое фирмено или организационно име, различно от вашата собствена фирма / организация, и няма да изпращате електронна поща с измамнически или подвеждащи заглавки или информация за източника. Цялата електронна поща, изпратена чрез Услугите, трябва да бъде изрично с цел събиране на данни чрез онлайн анкетите на Доставчика. Изпращането на електронна поща чрез Услугите, за да изисквате действия, различни от попълването на анкети на Доставчика, е нарушение на настоящите Условия. Вие сте изцяло отговорни за съдържанието на вашите съобщения и последствията от тези съобщения. Няма да носим отговорност или отговорност за съобщения или друго съдържание, създадено от вас. Нямате право да изпращате, публикувате, разпространявате или разпращате никакви клеветнически, нецензурни или по друг начин незаконни съобщения, материали или информация, включително информация за собственост на друго лице (включително търговски марки, търговски тайни или информация, защитена с авторски права), без изричното разрешение на носителя на правата. Доставчика ще си сътрудничи с правоохранителните органи при разкриването на имена и IP адреси на потребители, участващи в SPAM или незаконни дейности.

10. ДРУГИ ОГРАНИЧЕНИЯ

    Не трябва да използвате никакви "дълбоки връзки", "сканиране на страници", "робот", "паяк" или друго автоматично устройство, програма, алгоритъм или методология или друг подобен или еквивалентен ръчен процес (i) за да придобивате, копирате или наблюдава част от Услугите или нашето съдържание; (ii) да възпроизвеждате по какъвто и да е начин или да заобикаля навигационната структура или представянето на Услугите или Нашето съдържание; или (iii) да получат или да се опитат да получат материали, документи или информация по какъвто и да е начин, който не е нарочно предоставен чрез Услугите. Освен това, не трябва да използвате каквото и да е устройство, софтуер или рутинни процедури, за да се намесвате или да се опитвате да се намесвате в правилното функциониране на Услугите или в която и да е транзакция, извършвана по Услугите. Ние си запазваме правото да блокираме всяка такава дейност.

    Няма да се опитвате да получите неоторизиран достъп (i) до която и да е част или характеристика на Услугите, (ii) до всички системи или мрежи, свързани с Услугите, (iii) към всеки сървър Доставчика или (iv) до която и да е от услугите предлагани на или чрез Услугите, чрез хакерство, "добив" на пароли или други незаконни средства.

    Няма да сондирате, сканирате или тествате уязвимостта на Услугите или която и да е мрежа, свързана със Услугите, нито нарушавате мерките за сигурност или удостоверяване на лицата на Услугите или на която и да е мрежа, свързана със Услугите. Не трябва да търсите на обратно, проследявате или да търсите информация за всеки друг потребител или посетител на Услугите или друг клиент на Доставчика или да използвате Услугите или всяка услуга или информация, предоставени или предлагани от или чрез Услуги.

    Не трябва да предприемате никакви действия, които налагат неразумно или несъразмерно голямо натоварване на инфраструктурата на системите или мрежите на Услугите или на Доставчика или на системи или мрежи, свързани с Услугите. В случай на такива действия си запазваме правото да прилагаме мерки за гарантиране на качеството и достъпността на Услугите за всички останали потребители на Доставчика.

    Не трябва да създавате хедъри или да манипулирате по друг начин идентификатори, за да прикриете произхода на всяко съобщение или изпращане, които изпращате до Доставчика или да изпращате, докато използвате Услугите. Във връзка със Службата не трябва да се преструвате (напр. Чрез представяне под чужда самоличност), че сте някакви други физически или юридически лица. За изследванията, изпратени във връзка със Услугите, няма да се опитвате да премахнете идентификационен долен колонтитул като "Powered by Доставчика" или друго подобно съобщение.

    Няма да злоупотребявате или да заплашвате да злоупотребите (устно, физически или писмено) с всеки клиент, служител или агент на Доставчика.

11. НИВА НА СЕРВИЗ

Следните нива на услугите и този раздел 11 важат само за вас, ако сте потребител на Enterprise Enterprise:

 

    Ако сте потребител на платен абонамент, не сте нарушили това Споразумение и не сте нарушили таксите, Доставчика ще използва разумни търговски усилия, за да ви предостави Услугите с Процент на Uptime (определен по-долу) от поне 99.5 % по време на периода на изчисляване на времето (определено по-долу). Нашето изчисление на времето за работа е определено и окончателно. В случай, че установим, че не сме изпълнили ангажимента за Uptime, като единственото ви средство за защита и изключителното задължение на Доставчика, ще имате право да получите кредит за допълнителен месец от Услугите.

    "Недостъпен" означава, че вашите Услуги нямат външна свързаност в продължение на 5 минути.

    "Percentage Uptime" се изчислява, като се извади от 100% процента 5-минутните периоди по време на Периода на изчисляване на времето, че Услугите са били в състояние Недостъпен, с изключение на прекъсванията, произтичащи пряко или непряко от извадки от ниво услуги.

    "Изключения от нивото на услугата" са прекъсвания, които не се приспадат при изчисляване на Процент на Uptime; Изключенията от нивото на услугата са както следва: (i) време на престой, причинено от фактори, които са извън нашия разумен контрол, включително всяко събитие на форсмажорни обстоятелства или достъп до интернет или свързани проблеми извън границите на демаркационната точка на сървърите Доставчика; (ii) време на престой, произтичащо от каквито и да е действия или бездействия от страна на вас или на трета страна; (iii) време на престой в резултат на редовна поддръжка или изграждане на пластири; (iv) време на престой в резултат на значителни подобрения или значителна поддръжка на софтуера Доставчика, за който сме предоставили предизвестие; (v) време на престой, произтичащо от прекъсването и прекратяването на правото Ви да използвате Услугите в съответствие с настоящите Условия или нашите правила.

    "Период на изчисляване на актуалността" е периодът от 365 дни, непосредствено предхождащ датата, на която направите повърждение, че искане чрез имейл до мениджъра на профила си. Ако сте използвали Услугите за по-малко от 365 дни, Периодът на изчисляване на актуалността ще бъде считан за предходните 365 дни, но всеки ден преди да станете потребител от платено ниво ще се счита, че е имал 100% наличност. Всяко прекъсване, възникнало преди успешна кредитна заявка за услуга, не може да бъде използвано за бъдещи искове.

    Всяко искане трябва да бъде получено от мениджъра на профила Ви в рамките на 30 дни след подаването на жалба за инцидент за неприложимост. Твърдението трябва да включва (i) текста "SLA CLAIM" в заглавния ред, (ii) датите и часовете на всеки инцидент, при който се претендира, и (iii) дневниците или документацията, потвърждаващи вашите твърдения за недостъпност.

12. САЙТОВЕ НА ТРЕТИ СТРАНИ

Услугите могат да ви позволят да се свържете с други уебсайтове или ресурси в Интернет, а други уеб сайтове или ресурси може да съдържат връзки към уебсайта на Доставчика и нашите услуги. Тези други уебсайтове не са под наш контрол и вие потвърждавате, че Доставчика не носи отговорност за съдържанието, функциите, точността, законността, уместността или друг аспект на тези уеб сайтове или ресурси. Включването на такава връзка не означава одобрение от Доставчика. Вие потвърждавате и се съгласявате, че няма да носим отговорност или не носим отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или за които се твърди, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на налично съдържание, стоки, информация или услуги на или чрез такъв уебсайт или ресурс.

13. ОБЕЗЩЕТЕНИЕ

Вие носите отговорност за цялата си дейност във връзка със Услугите и защитавате, обезщетявате и предпазвате Доставчика и всеки от неговите служители, изпълнители, директори, доставчици и представители от всички задължения, щети, загуби, уреждания, искове, действия, (i) използване или злоупотреба с Услугите, (ii) достъп до която и да е част от Доставчика и Услугите, (iii) вашето съдържание, или ( iv) нарушение на тези условия.

14. СНЕМАНЕ НА ОТГОВОРНОСТ

УСЛУГИТЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯТ "КАКТО СА", БЕЗ КАКВИТО И ДА БИЛО ГАРАНЦИИ ОТ КАКЪВТО И ДА Е ВИД, ИЗРИЧНИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО, БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ, СЛЕДВАЩИ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ ИЛИ НЕНАРУШЕНИЕ. Доставчика НЕ ГАРАНТИРА, ЧЕ (I) УСЛУГИТЕ СА БЕЗ ВИРУСИ ИЛИ ДРУГИ ВРЕДНИ КОМПОНЕНТИ, (II) УСЛУГИТЕ ЩЕ БЪДАТ НЕПРЕКЪСНАТИ, ВРЕМЕННИ, БЕЗОПАСНИ ИЛИ БЕЗ ГРЕШКИ, ИЛИ (III) РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ ЩЕ ОТГОВОРЯТ  НА ВАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ. НЯКОИ ЮРИСДИКЦИИ НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ПРЕКРАТЯВАНЕТО НА ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ. В ПОДОБНИ ДЪРЖАВИ, ГОРНИТЕ ОТКАЗВАНИЯ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРИЛОЖЕНИ КЪМ ВАС, ДОКОЛКОТО СА СВЪРЗАНИ СЛЕДСТВЕНИ ГАРАНЦИИ.

15. ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

По никакъв повод QuestonPro, нейните служители, директори, служители, агенти, доставчици или доставчици не носят отговорност за договор, заблуда, деликт, строга отговорност, небрежност или каквато и да е друга правна теория по отношение на услугите (или друго съдържание или информация, предоставени чрез услугите) : (I) ЗА КАКВИТО И ДА БИЛО ПРОПУСНАТИ ПЕЧАЛБИ ИЛИ СПЕЦИАЛНИ, ИНДИРЕКТНИ, СЛУЧАЙНИ, НАКАЗАТЕЛНИ ИЛИ ПОСЛЕДВАЩИ ЩЕТИ ОТ КАКЪВТО И ДА Е ВИД, ДОРИ АКО ИСКЪТ Е МОГЪЛ ДА БЪДЕ ПРЕДВИДЕН, (II) ЗА КАКВИТО И ДА БЪДАТ ГРЕШКИ, ВИРУСИ, ТРОЯНСКИ КОНЕ ИЛИ ДРУГИ ПОДОБНИ (независимо от своя източник), (III) ЗА ВСЯКАКВИ ГРЕШКИ ИЛИ пропуски В СЪДЪРЖАНИЕ ИЛИ ИНФОРМАЦИЯ ИЛИ ЗА КАКВИТО И ДА БИЛО ЗАГУБИ ИЛИ ЩЕТИ ОТ КАКЪВТО И ДА БИЛО ХАРАКТЕР, ПРЕТЪРПЕНИ ОТ ВАС ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВСИЧКО СЪДЪРЖАНИЕ ИЛИ ИНФОРМАЦИЯ, ПУБЛИКУВАНА, изпратена по майл, ПРЕДАДЕНА ИЛИ по ДРУГ начин ОСИГУРЕНА В или чрез ЧРЕЗ УСЛУГИТЕ ИЛИ (IV) ЗА КАКВИТО И ДА БИЛО ДИРЕКТНИ ЩЕТИ, превишаващи (в своя сбор) US $ 500.00. ГОРНИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ НЕ СЕ ПРИЛАГА В РАЗМЕР, ЗАБРАНЕН ОТ ПРИЛОЖИМОТО ПРАВО.

16. ПРЕКРАТЯВАНЕ ОТ ВАС

Можете да закриете профила си по всяко време, като кликнете върху връзката "Моят профил" в глобалната лента за навигация в горната част на екрана. Екранът на профила осигурява проста връзка за анулиране. Никаква друга форма на анулиране (като телефон или електронна поща) няма да бъде валидна. Ако анулирате услугите преди края на текущия абонаментен период, анулирането ще влезе в сила незабавно и Вашето съдържание ще бъде изтрито веднага от Услугите. Няма да бъдете таксувани за последващи периоди на абонамент. За по-голяма яснота, изплатените суми не се възстановяват и ако абонаментът Ви бъде прекратен в средата на абонаментния период, вие ще изгубите всички платени суми.

17. ПРЕКРАТЯВАНЕ ОТ НАС

Ние можем да ограничим, спрем или прекратим Услугите за вас (i) ако не спазвате настоящите Общи условия или нашите правила (включително, но без да се ограничавате, да не плащате такси, дължими от Вас във връзка със Услугите) (ii) да използвате Услугите по начин, който създава или може да създаде отговорност за нас; (iii) ако се намесвате в използването на Услугите от други лица; (iv) ако ни поискат това от правоохранителни, съдебни органи или друга правителствена агенция; или (v) ако трябва да разследваме предполагаемо нарушение от вас. Всяко такова ограничение, спиране или прекратяване ще бъде направено от нас по наше усмотрение и няма да бъдем отговорни пред Вас или трета страна за вреди, които могат да възникнат или да са резултат от такова ограничение, спиране или прекратяване на профила Ви и / или достъп до Услугите. В случай на спешен въпрос си запазваме правото да предприемем незабавни действия без предизвестие. Освен това, освен ако не сте потребител на платен абонамент, ние си запазваме правото да прекратим и изтрием профила Ви, ако не сте влизали в профила си за период от 365 дни или повече.

18. ЕФЕКТ НА ПРЕКРАТЯВАНЕ

В случай на прекратяване от Вас или Доставчика (i) цялото Ви Съдържание ще бъде незабавно изтрито от Услугите, (ii) няма да имате достъп (или да се опитвате да получите достъп) до Услугите, (iii) всички дължими такси, дължими на Доставчика стават незабавно изискуеми и дължими, и (iv) няма да имаме задължение да запазваме каквато и да била част от Вашето съдържанието. Вие носите пълна отговорност за експортирането на Вашето съдържание от Услугите преди прекратяването на получените Услуги. Всички разпоредби на настоящите Условия, които по своето естество, следва да продължат да действат и след прекратяването, ще продължат да действат след прекратяването, включително, без ограничение, разпоредби за собствеността, отказ от гаранции и ограничения на отговорност.

19. КОНТРОЛ ПРИ ИЗНОС И ТЪРГОВИЯ.

Вие се съгласявате да не внасяте, експортирате, реекспортирате или прехвърляте директно или индиректно никаква част от Услугите или каквато и да е информация, предоставена на или чрез Услугите, освен в пълно съответствие с всички действащи закони и подзаконови актове на Съединените щати, чуждестранни и други приложими.

20. ЕЛЕКТРОННИ СЪОБЩЕНИЯ И ИНФОРМАЦИЯ.

Чрез създаването на профил, вие се съгласявате да получавате електронни съобщения от нас, включително маркетингови имейли, актуализации на продукти и други бизнес съобщения. Вие се съгласявате, че всички споразумения, известия, оповестявания и други съобщения, които ви предоставяме по електронен път, удовлетворяват всяко законово изискване, че такива съобщения са в писмена форма. Електронните съобщения могат да бъдат под формата на електронни писма, изпратени от нас до имейл адреса, свързан с Вашия профил или съобщения, публикувани от нас на уебсайта Доставчика, страницата "Моят Профил" или Услугите, които използвате. Всички съобщения на Доставчика трябва да бъдат адресирани писмено на: Доставчика, Inc., 93 S. 548 Market St # 62790, Сан Франциско, CA 94104-5401, САЩ. Доставчика може да ви предоставя известия чрез имейл адреса, свързан с профила ви или чрез профила ви в услугите.

21. РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕТЕ

Искаме да гарантираме, че имате отличен опит с Доставчика. Ако имате проблем или притеснение, препоръчваме ви първо да се свържете с мениджъра на профила си или с поддръжка на Live Chat, за да се опитате да разрешите всички проблеми. Въпреки това, в случай на официално производство, Вие и Доставчика се съгласявате, че тези условия се управляват и се тълкуват в съответствие със законите на щата Вашингтон, сякаш се правят във Вашингтон между двама жители на Вашингтон и се съгласяват да се подчинят на изключителните юрисдикция и място на държавата и федерални съдилища, разположени в окръг Кинг, Вашингтон. Независимо от предходното изречение (но без да се ограничава правото на някоя от страните незабавно да поиска обезщетение или друго справедливо облекчение по всяко време във всеки компетентен съд) всички спорове, възникващи по отношение на тези условия, се решават чрез арбитраж в съответствие с правила и процедури на Съдебната арбитражна и посредническа служба, Inc. ("JAMS"). Арбитърът се избира по взаимно съгласие на страните. В случай, че страните не могат да се споразумеят за даден арбитър в срок от тридесет (30) дни, от иницииращата страна, като уведомят писмено другата страна, че планира да търси арбитраж, арбитърът се назначава от JAMS в съответствие с неговите правила. Писменото решение на арбитъра е окончателно и задължително за страните и изпълнимо във всеки съд. Арбитражното производство се провежда в Сан Франциско, Калифорния, на английски език. Вие също се съгласявате да разрешите спорове с САЩ само на индивидуална основа и се съгласявате да не претендирате като ищец или член на колективен иск, в съединено производство или като представител в процеса. ГРУПОВИ АРБИТРАЖИ, Колективни ДЕЙСТВИЯ, Прокурори ОСНОВНИ ОБЩЕСТВЕНИ ДЕЙСТВИЯ И съединяване С ДРУГИ АРБИТРАЖНИ процеси НЕ СЕ допускат. Ако сте федерално, държавно или местно държавно учреждение в Съединените щати, което използва услугите в служебно качество и по закон не сте в състояние да приемете по-горе посочените клаузи за водещо право, юрисдикция или място на гледане, тези разпоредби не важат за вас. За тези американски федерални правителствени организации настоящите Условия и всякакви действия, свързани с тях, се уреждат от законите на Съединените американски щати (без да се прави позоваване на конфликт на закони) и при липса на федерален закон и доколкото това е разрешено от федералните закони , законите на щата Калифорния (с изключение на избора на закон).

22. ДРУГИ

Неуспехът на която и да е страна да упражнява или прилага каквото и да е право, съдържащо се в настоящите Общи условия, не е отказ от правото на едната страна да направи това по-късно. Доставчика не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по настоящите Условия, когато това е резултат от каквато и да е причина извън разумния контрол на Доставчика, включително, но без да се ограничава до механична, електронна или комуникационна повреда или деградация. Ако някоя от клаузите на тези Условия се окаже неприложима или невалидна, тази разпоредба ще бъде ограничена или елиминирана до необходимата минимална степен, така че тези Условия да останат в пълна сила, приложимост и изпълняемост. Тези Условия не могат да бъдат прехвърляеми, преотстъпени или подлежащи на лицензиране от вас, освен с предварителното писмено съгласие от наша страна. Ние можем да прехвърлим, възложим или делегираме тези Условия и техните права и задължения без Ваше съгласие. Двете страни са съгласни, че тези Условия са пълното и изключителното изявление за взаимното разбирателство на страните и заменят и отменят всички предишни писмени и устни споразумения, съобщения и други договорки, свързани с предмета на настоящите Условия, и че всички изменения трябва да бъдат в писмена форма, подписана от двете страни, освен ако в настоящото не е предвидено друго. Никакво представителство, партньорство, съвместно предприятие или заетост не се създава в резултат на настоящите Условия и Вие нямате каквато и да е власт да обвързвате Доставчика във всяко едно отношение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар